Cumpara peste 200 lei - Livrarea cu Fan Courier si plata la primirea coletului este GRATUITA! 

Costurile de livrare 
Costurile de livrare depind de metoda de livrare si metoda de plata ce o alegi. 

Detalii livrare Posta Romana:

     - 24 h - pentru localitatile din judetul Constanta, daca se plaseaza comanda pana in orele 12:00

     - 24h / 72h - pentru restul localitatilor din Romania pentru comenzile plasate dupa orele 12:00 si in week-end.

* Tariful este disponibil pentru toate localitatile din Romania. Nu se percepe cost de km suplimentar.

Detalii livrare Fan Courier:

        - 24h - pentru majoritatea localitatiilor in Romania, daca plasati comanda pana in ora 13.00.

        - 48h - in urmatoarele situatii:

                          - pentru comenzile plasate dupa ora 13.00.

                          - pentru comenzile plasate in weekend (sunt procesate si expediate in cursul zilei de Luni).

* Tarif disponibil doar pentru localitatile cu punct de lucru Fan Courier.

* Pentru localitatile fara punct de lucru Fan Courier, livrarea se taxeaza suplimentar cu 1,6RON/km fata de cea mai apropiata localitate cu punct de lucru Fan Courier.

Coletele se livreaza la adresa specificata de Dvs. in momentul plasarii comenzii sau pot fi ridicate direct de la Sediul Fan Courier din localitatea Dvs.

*Totusi, la cererea clientului se poate apela la livrarea prin Posta Romana, daca livrarea prin curier rapid nu este posibila sau implica costuri prea mari.

Preturi

Informatiile despre articole si preturi sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare. Misterystylefashio.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile la produsele din oferta. Pentru calculul facturilor, se vor lua in considerare preturile afisate in ziua efectuarii comenzii.

Preturile sunt afisate in lei si in cazul in care nu se specifica altfel, includ TVA.

Plata

  • Ramburs  (Cash la primirea coletului)
  • In Avans  (Prin ordin de plata)
Valoare comandaModalitate livrare
 PostaCurierat
sub 200 lei25 Lei30 Lei
peste 200 leiGratuitGratuit
Timp livrare24-72 h24-48 h

*Calcularea platii transportului se va face dupa aplicarea reducerilor.

Discretie garantata 100% 
Intimitatea ta este foarte importanta pentru noi - cumpara cu incredere.

TOATE COMENZILE sunt trimise in cutii discrete, fara marcaje. In nici un caz nu ai cum sa-ti dai seama ce contine coletul sau la care magazin online a fost facuta comanda. Cumparaturile tale sunt pastrate 100% secret fata de vecini bagaciosi si postasi curiosi. 

Te rugam ca in momentul comenzii sa ne furnizezi toate datele necesare expeditiei ( Nume, Adresa completa, Nr. Telefon valid. )  Toate comenzile vor fi confirmate telefonic impreuna cu suma totala de plata ( produs + transport ). In cazul in care datele nu sunt corecte si nu se poate lua legatura telefonic, Misterystylefashion isi rezerva dreptul de a anula comanda.

Fan Courier ne cer sa avem o adresa pe colete, aceasta apare ca SC EDERAMI NED SRL , Constanta. NU scrie pe colete www.misterystylefashion.ro.

Expediere in aceeasi zi 
Facem tot posibilul sa expediem comenzile in aceeasi zi, daca sunt primite de luni pana vineri intre orele 8:00 si 13:00. Daca ai facut comanda in afara orelor de program, va fi expediata in urmatoarea zi lucratoare.

Nu esti acasa in timpul zilei?*** 
Nici o problema! Nu este obligatoriu sa primesti coletul acasa. La adresa de livrare te rugam sa scrii adresa la care esti de gasit in timpul zilei. Probabil uneori este mai convenabil sa scrii adresa de la serviciu deoarece livrarile nu se fac seara. 
***se aplica doar la livrarea prin Fan Courier. In cazul livrarii prin Posta Romana comanda se ridica de la un oficiu postal apropiat de adresa 

Nu vrei sa primesti nimic acasa? 
Din nou nici o problema! Putem sa iti trimitem coletul la orice oficiu al Postei Romane. Nu vei primi acasa nici colet, nici aviz. Nimic. La cateva zile dupa ce iti confirmam expedierea, va trebui sa mergi la oficiul postal ales si sa iti ridici coletul pe baza cartii de identitate. Daca optezi pentru aceasta varianta, completeaza in sectiunea 'Adresa de livrare' rubrica 'Nume' cu numele tau si la rubrica 'Adresa' trece numele oficiului postal de la care vrei sa ridici produsele (ex: Oficiul Postal 3).

Te rugam sa tii cont ca misterystylefashionnu poate fi responsabil de livrarea intarziata a produselor in cazul in care ai furnizat informatii incorecte sau cand intarzierea este cauzata de curier.

Retur

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris vanzatorului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Contractul de vinzare-cumparare isi inceteaza valabilitatea daca in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, clientul face uz de dreptul sau de a returna comanda.

Intentia de a returna comanda este luata in considerare, numai daca in acest termen de 14 zile calendaristice clientul a trimis produsele pe adresa mentionata pe colet in dreptul expeditorului, impreuna cu factura in original si a facut in prealabil cunoscuta intentia sa in scris (office@misterystylefashion).

Clientul este obligat sa returneze produsele care fac obiectul plangerii. In cazul in care acestea au fost deja platite, in cel mai scurt timp i se va returna suma aferenta.

Dreptul de returnare Conform Art.16 din OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor ne rezervam dreptul dea a refuza retrurnarea pentru:

• produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar; (Art.16 lit.C)

• produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator. (Art.16 lit.e)

In cazul produselor sub forma de seturi sau sortimente, acestea vor fi returnate in intregime, chiar daca reclamatia se refera doar la un singur obiect din set sau sortiment.

Produse care nu pot fi returnate

Produsul returnat trebuie sa fie în aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate accesoriile si cu etichetele intacte. Daca produsul este returnat intr-o stare în care nu mai poate fi vandut ca și nou, misterystylefashion.ro isi rezerva dreptul de a solicita costurile pentru readucerea în starea inițiala (dacă este posibil) sau la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

In cazul în care instrucţiunile de utilizare specifice produsului nu au fost respectate în totalitate, sau produsul a fost pătat sau rupt de către cilent, produsul nu este acceptat la retur.

Din motive de igiena si sanatate produsele de tip bodystocking/catsuit, chilotii, dresurile si orice alt articol ce are in compozitia sa chilot nu se pot returna sau schimba.

Datorita naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.

Garantia

Daca produsele solicitate se dovedesc a avea defecte tehnice sau de fabricatie, clientul este obligat sa intre in contact cu MisteryStyleFashion (office@misterystylefashion.ro) in termen de 14 zile de la primirea lor. Comenzile pentru care nu s-a facut nici o reclamatie din partea clientului, in intervalul acestui termen, sunt considerate din oficiu, pe deplin acceptate de catre client. Produsele defecte vor fi trimise de catre client in acelasi termen, impreuna cu factura in original, la adresa specificata pe colet in dreptul expeditorului. In acest caz, Misterystylefashion.ro se obliga sa inlocuiasca produsele ce fac obiectul reclamatiei, in termenul cel mai scurt posibil si sa suporte toate cheltuielile ce deriva din aceste actiuni. In cazul in care Misterystylefashion se afla in imposibilitatea inlocuirii produselor, clientului i se va restitui contravaloarea acestora.

Daune la transport

Daca, din nefericire, produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la serviciul de coletarie


Telefon BRD Telefon BCR Hormigon Pulido Ciudad Real Vremea Suceava Contact eMag saptamana 22 de sarcina saptamana 23 de sarcina hormigon impreso madrid precio hormigon impreso zaragoza precio hormigon pulido toledo precio Telefon Wizz Air Hormigon impreso Murcia Telefon contact BT Cod Swift Banca Transilvania | Telefon reclamatii ING Bank