Logo nou.jpg

Termeni si conditii de utilizare a misterystylefashion.ro
Te rugam sa citesti cu atentie 

Varsta minima 
Prin cumpararea de produse de la misterystylefashion.ro declari ca esti in varsta de 18 ani sau mai mult. Daca se descopera ca nu ai varsta legala de a cumpara de pe acest website, misterystylefashion.ro nu va accepta comanda ta. 
 

Contract 
Comenzile facute pe misterystylefashion.ro se supun conditei de acceptare si disponibilitate. misterystylefashion.ro poate opta in orice moment sa anuleze comanda ta. 
Nici un contract nu va exista oficial intre tine si misterystylefashion.ro pana in momentul in care coletul tau a fost livrat. 


Protectia datelor 
Misterystylefashion.ro  se supune legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date care transpune acquis-ul reprezentat de Directiva 95/46/EC, care reglementeaza cadrul juridic general al protectiei datelor personale la nivelul Uniunii Europene. 
Datele tale personale nu vor fi transmise unor terte parti fara acordul tau prealabil. 

Politica de confidentialitate
E posibil sa folosim detalii personale pentru a furniza serviciile ce le-ai cerut. Vom folosi aceste informatii doar pentru audit, cercetare si analiza pentru a opera si imbunatati tehnologia si serviciile noastre. In nici un caz aceste informatii nu vor fi vandute sau transmise tertilor fara consimtamantul tau. 
Folosim 'cookies' si alte tehnologii doar acolo unde este necesar pentru functionarea sistemului de cumparaturi. Datele tale personale nu vor fi niciodata stocate in 'cookies' generate de sistemul nostru. 

Preturi avantajoase
La misterystylefashion.ro vom incerca cu placere sa iti oferim un pret mai bun la orice produs care l-ai gasit mai ieftin pe alte siteuri in urmatoarele conditii: 
- siteul este in Romania 
- produsul este disponibil pentru livrare imediata 
- siteul nu este unul de licitatii 

Siguranta livrarilor 
Va fi nevoie sa semnezi de primire pentru colet ca noi sa stim ca l-ai primit. Daca nu esti la adresa indicata cand suna postasul, nu-ti face griji! 
Iti va fi lasat un aviz cu detalii despre cum sa iti ridici coletul sau sa stabilesti o livrare ulterioara la o ora care sa iti convina. Coletul va fi pastrat de curier cateva zile, iar daca nu il ridici sau nu se reuseste livrarea, va fi trimis inapoi la noi. 
Daca vei dori sa iti retrimitem comanda, in mod regretabil, va trebui sa iti taxam acest lucru. Daca vei dori sa anulezi comanda, iti vom returna banii minus cheltuielile de livrare.

Oferte speciale si cupoane de reduceri 
misterystylefashion.ro are dreptul sa termine ofertele in orice moment. 
In situatia in care un client are doua sau mai multe cupoane de reducere sau achizitioneaza un produs care are pretul redus, ar trebui sa foloseasca acel cupon care ii ofera un discount mai mare deoarece reducerile nu pot fi cumulate. Reducerile se aplica la pretul intreg al produselor. 


Limitarea raspunderii 
Toate produsele vandute pe acest site sunt vandute drept 'produse inedite'. Vanzatorul, EDERAMI NED SRL, proprietarul misterystylefashion.ro, nu poate fi tras la raspundere pentru nici o dauna produsa datorita folosirii necorespunzatoare. 
Produsele sau ambalajul produselor poate diferi usor de imaginile afisate pe site. 
EDERAMI NED SRL, proprietarul misterystylefashion.ro nu poate fi tras la raspundere pentru erori sau intreruperi ale acestui site. 

Drepturi de autor 
Materialele de pe acest site nu pot fi copiate, reproduse, republicate, descarcate, afisate sau transmise sub nici o forma fara acordul EDERAMI NED SRL. 

Acceptarea termenilor si conditiilor 
Folosirea acestui site reprezinta o acceptare a acestor termeni si conditii, care intra in vigoare la data in care ai folosit prima data acest site.


Telefon BRD Telefon BCR Hormigon Pulido Ciudad Real Vremea Suceava Contact eMag saptamana 22 de sarcina saptamana 23 de sarcina hormigon impreso madrid precio hormigon impreso zaragoza precio hormigon pulido toledo precio Telefon Wizz Air Hormigon impreso Murcia Telefon contact BT Cod Swift Banca Transilvania | Telefon reclamatii ING Bank